Takster

Prisen for en plads i Børnehuset Rosenlund er 1.995 kr. om måneden.
(Det er 144 kr. mere om måneden end prisen for en plads i en kommunal børnehave.)

Prisen afspejler at vi i Børnehuset Rosenlund tilbyder en bedre normering (antal ansatte pædagogiske medarbejdere pr. indskrevet barn), flere spændende og udviklende aktiviteter med børnene og et trygt og omsorgsfuldt miljø for både dit barn og resten af familien. Med andre ord; vi har tid og overskud til at være der for børnene.

Det er bestyrelsens holdning at følge Ballerup Kommunes takster forholdsmæssigt, og dermed sikre at taksten ikke ændres medmindre det er nødvendigt.

Ballerup Kommunes tildeling af søskenderabat og økonomisk betinget hel- eller delvis friplads gør sig også gældende hos os. Et eventuelt tilskud af denne art beregnes på grundlag af kommunens takster for en institutionsplads.
Du kan se mere om priser for institutionspladser samt kriterier for tilskud i Ballerup Kommune her.

Hvis I har spørgsmål om taksten eller søskende- eller økonomisk tilskud fra Ballerup Kommune, kontakt da Børnehusets leder Jimmy Munch på telefon 4295 7104.

Åbningstider
Mandag: kl. 6.30 - kl. 17.00
Tirsdag: kl. 6.30 - kl. 17.00
Onsdag: kl. 6.30 - kl. 17.00
Torsdag: kl. 6.30 - kl. 17.00
Fredag: kl. 6.30 - kl. 16.30
Seneste nyt

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.