Takster

Prisen for en plads i Børnehuset Rosenlund er 2.195 kr. om måneden.

Prisen afspejler at vi i Børnehuset Rosenlund tilbyder en bedre normering (antal ansatte pædagogiske medarbejdere pr. indskrevet barn), flere spændende og udviklende aktiviteter med børnene og et trygt og omsorgsfuldt miljø for både dit barn og resten af familien. Med andre ord; vi har tid og overskud til at være der for børnene.

Det er bestyrelsens holdning at følge Ballerup Kommunes takster forholdsmæssigt, og dermed sikre at taksten ikke ændres medmindre det er nødvendigt.

Ballerup Kommunes tildeling af søskenderabat og økonomisk betinget hel- eller delvis friplads gør sig også gældende hos os. Et eventuelt tilskud af denne art beregnes på grundlag af kommunens takster for en institutionsplads.
Du kan se mere om priser for institutionspladser samt kriterier for tilskud i Ballerup Kommune her.

Hvis I har spørgsmål om taksten eller søskende- eller økonomisk tilskud fra Ballerup Kommune, kontakt da Børnehusets leder Maria Klintskov på telefon 4295 7104.

Åbningstider
Mandag: kl. 6.30 - kl. 17.00
Tirsdag: kl. 6.30 - kl. 17.00
Onsdag: kl. 6.30 - kl. 17.00
Torsdag: kl. 6.30 - kl. 17.00
Fredag: kl. 6.30 - kl. 16.30
Seneste nyt

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.