Aktiviteter

Hverdagen i Børnehuset er varierende, men der er nogle faste holdepunkter i løbet af dagen, som giver børnene en stor tryghed:
For de børn der kommer tidligt, er der morgenmad i køkkenet. Morgenmaden tages fra bordet kl. 07.45, og de børn der kommer efter dette tidspunkt må tage en mad fra madpakken hvis de er sultne.
Når de fleste børn er mødt ind ca. kl. 9.30, begynder vi på de planlagte aktiviteter. De børn, der skal have en middagslur, kommer oftest på legepladsen om formiddagen, de større børn vælger selv om de vil med ud.

Ved 11-tiden spiser vi frokost på hjemmegruppestuen. Efter frokost er der middagslur for dem som har brug for det, og ellers kommer de fleste børn på legepladsen eller vi starter andre aktiviteter op med børnene.
Vi spiser frugt omkring 14.30, enten udenfor i vores have eller i køkkenet. Frugten, som Børnehuset indkøber, er stort set hver dag suppleret med noget hjemmebagt brød eller boller.

Under punktet Ugeplaner kan du se de planlagte pædagogiske aktiviteter, og i Kalenderen finder du både de større begivenheder vi har planlagt, samt et overblik over lukkedage.

Åbningstider
Mandag: kl. 6.30 - kl. 17.00
Tirsdag: kl. 6.30 - kl. 17.00
Onsdag: kl. 6.30 - kl. 17.00
Torsdag: kl. 6.30 - kl. 17.00
Fredag: kl. 6.30 - kl. 16.30
Seneste nyt

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.